Nacon kondigt open-wereld survival Terminator game aan

Open-wereld survival games? Daar zijn er al heel wat van beschikbaar. Maar wat Nacon ons hier presenteert is toch wel een specialleke. Een open-wereld survival game in een iconisch universum.

En dan heb ik het hier over het Terminator-universum, een universum dat sinds de release van de eerste film in 1984 baanbrekend was.

Maar bon, de future is now want binnenkort kunnen we het zelf allemaal ervaren wanneer de machines jacht zullen maken op ons.

Volgens het persbericht van Nacon zal het Terminator-spel een origineel verhaal bevatten dat voortbouwt op de gebeurtenissen uit de films, hoewel niet is gespecificeerd welke films in de franchise.

In het verhaal zullen spelen we als overlevenden van de nucleaire apocalyps die vechten om in leven te blijven in een tijdsperiode tussen Judgment Day en de oprichting van John Connor’s verzet.

Razend benieuwd!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)