MultiVersus nog deze maand in open bèta

MultiVersus

Als je op zoek bent naar een nieuwtje over Doctor Strange, dan ben je hier aan het verkeerde adres. MultiVersus (in tegenstelling tot de Multiverse) is de nieuwste van Warner Bros. waarbij verschillende personages uit de Warner Bros.-catalogus het tegen elkaar opnemen in een Smash-alike game.

De open bèta gaat van start op 26 juli en is zowel beschikbaar op pc, PlayStation en Xbox. Spelers die deelnamen aan de gesloten alpha krijgen automatisch early access op 19 juli. Spelers die alsnog willen deelnemen aan de bèta kunnen de officiële website van de game checken voor meer informatie.

Concreet ga je in de free-to-play platform fighter aan de slag met personages zoals Shaggy, Harley Quinn, Arya Stark, Bugs Bunny, Steven Universe, the Iron Giant, Jake the Dog en Finn the Human. Je leest het goed; de game wordt free-to-play, wat dus betekent dat we ons aan tonnen cosmetics, seasonal updates en een battle pass kunnen verwachten. Een concrete releasedatum voor het uiteindelijk spel is er nog niet.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.