Ontwikkeling tweede Back 4 Blood-uitbreiding neemt meer tijd in beslag

Back 4 Blood

Slecht nieuws voor wie zit te wachten op de tweede uitbreiding voor de co-op zombie shooter Back 4 Blood.

Ontwikkelaar Black Rock heeft via Twitter laten weten dat de ontwikkeling van de uitbreiding meer tijd in beslag neemt dan ze initieel hadden ingeschat. Een exacte releasedatum kunnen ze om die reden niet geven. Als je dit nog niet hebt gedaan, kan je aan de slag met de eerste uitbreiding, Tunnels of Terror, dat op 12 april verscheen.

In zijn review van Back 4 Blood gaf RoMa de game een 6: “Back 4 Blood is een leuke standaard zombie shooter zonder meer. De gameplay is vlot, de bloederige gore uitstekend en co-op met vrienden slachten is de beste vorm van plezier. De story, characters, levels en guns zijn zo basic en banaal als maar zijn kan.”

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.