Blizzard geeft exclusieve first look van alfatest World of Warcraft: Dragonflight

De nieuwste uitbreiding van de mmo World of Warcraft is gestart met alfatesting. De eerste gameplay beelden van Dragonflight worden door Blizzard zelf gedeeld.

Dragonflight heeft als grootste nieuwigheid, zoals de naam al doet verraden, dat spelers op draken kunnen vliegen. Dat is ook wat spelers uitvoerig zullen kunnen testen tijdens de alfa. Verder krijgen we één van de vier nieuwe gebieden te zien, Azure Span.

In deze expansie krijgen we niet enkel een nieuw ras, de Dracthyr, maar ook een nieuwe speelbare class, Evoker. Evoker kan je enkel spelen als Dracthyr. De draakachtige wezens kunnen zich aansluiten bij zowel Horde als Alliance.

World of Warcraft: Dragonflight moet ergens dit jaar uitkomen, maar wanneer precies is nog niet bekend. Spelers die mee willen doen aan de alfatest kunnen zich inschrijven.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.