Bruce Willis keert nog een keer terug naar Nakatomi Plaza

Die Hard Bruce Willis Nakatomi Plaza

Ik moet eerlijk toegeven dat het dit eind 2021 geduurd heeft vooraleer ik Die Hard aan één stuk heb gezien. Voor een of andere reden had ik de film altijd in stukken en brokken gezien. Dat vond mijn vriendin niet kunnen en keken met op Kerstdag 2021 naar deze iconische actiefilm.

Aan al wie deze film al gezien heeft hoef ik niet uit te leggen dat Nakatomi Plaza de fictieve naam is van dé wolkenkrabber waarin de film zich afspeelt. In het echt heet dit gebouw deFox Plaza Tower en staat het in Los Angeles.

Bruce Willis bracht samen met zijn vrouw Emma Heming Willis nog eens een bezoekje aan dit iconische gebouw. Dit ter ere van de 34e verjaardag van de film. In een Instagram-post zien we beelden uit de film op de tonen van Ode to Joy.

Maar als eerste zien we Bruce genieten op het bekende dak van het iconische gebouw. Kijk en geniet vooral mee!

PS: Ik kan vanaf nu dus ook bevestigen dat Die Hard dus écht wel een Kerstfilm is…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Bruce Willis keert nog een keer terug naar Nakatomi Plaza'

  1. Dit is mijn jeugd, de Die Hard films. Zelfs de Die Hard Trilogy op de PSX was een leuk tijdverdrijf :-). Ik kan deze films nog steeds bekijken maar vraag me af of het beetje vanwege de nostalgie factor is?

Reacties zijn gesloten.