fbpx

Warframe-ontwikkelaars werken aan Soulframe, een free-to-play fantasy-MMORPG

Soulframe

Je bent een liefhebber van het free-to-play gegeven of niet. In deze discussie is er blijkbaar weinig ruimte voor nuancering als we de meningen op sociale media wat doornemen. Toch bevestigd Digital Extremes, de ontwikkelaar van Warframe, te werken aan een nieuwe free-to-play fantasy-MMORPG.

Veel is er op dit moment nog niet bekend over deze game. Digital Extremes gooide een eerste CGI-trailer online waarin we al een goed beeld krijgen van wat de sfeer van Soulframe moet gaan worden. Zo zien we dat de ontwikkelaar veel inspiratie haalde uit de natuur en de Oosterse culturen. Al lijkt de visuele stijl wel erg veel op die van Warframe.

With Soulframe’s worldbuilding and thematic elements, we are really looking to go back to our childhood favorites like Never Ending Story and those elaborate fantasy worlds. Our team has a fond love for Miyazki and Princess Mononoke where there are recurring concepts of nature and humanity colliding and we’ll be exploring a lot of those themes through our own lens while playing with ideas of restoration and exploration.

Geoff Crookes, Creatief Directeur van Soulframe

Het is op dit moment nog niet bekend wanneer Soulframe het levenslicht gaat zien. Je kan op dit moment al gaan puzzelen op de we website van Soulframe om je zo aan te melden voor de nieuwsbrief én om al te verzekeren van je eigen, unieke in-game naam.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: