Total War: Warhammer III Immortal Empires geeft releasedatum vrij in uitgebreide Q&A

Total War: Warhammer III krijgt er volgende maand een nieuwe Mitchell Heastie, Lead Designer, vertellen beide heren meer over Total War: Warhammer III Immortal Empires. Zo geven ze meer inzichten over wat de verschillende toevoegingen zijn.

Denk daarbij aan multiplayer met acht spelers, dedicated factions, toegang tot alle 86 Legendary Lords uit vorige delen en veel meer. Bovendien bevestigen ze dat de uitbreiding op 23 augustus beschikbaar zal zijn op pc.

Een volledig overzicht van alle toevoegingen vind je op de website van Total War, al heb ik voor jullie hier de belangrijkste zaken op een rijtje gezet:

  • Access all 86 Legendary Lords from all three Total War: Warhammer titles.
  • Be’Lakor is now a Legendary Lord with his own faction.
  • Dedicated factions for a number of the older Legendary Lords, including: Grombrindal, Helman Ghorst, and Volkmar the Grim.
  • New starting locations for 29 of the older Legendary Lords.
  • Improved personal faction mechanics and selection of older Legendary Lords (such as Volkmar the Grim).
  • A new ‘Sea Lanes’ feature, which allow you to move armies between distant lands and continents—from one side of the map to the other—without leapfrogging them all the way across the map.
  • New dynamic end-game scenarios: randomised mid- to late-game challenges we’re introducing to challenge the late-game steamroll—where the player is so powerful that there’s little-to-no challenge left and less of a reason to complete the campaign. Think Greenskin invasions or resurgences of the undead, as a few examples…
  • Revamped victory conditions. Most players don’t end up finishing campaigns, and we want to give them better reasons—and a greater level of satisfaction—for doing so. As such, we’ve simplified the victory requirements into more meaningful objectives while avoiding any arbitrary playstyle requirements.
  • Corruption rework. Players will have new tools for spreading (or reducing) corruption through more active usage of their armies. Small amounts of natural reduction will also be available to uncorrupted factions.
  • 8-player multiplayer campaigns. And as a bonus, only the host of an Immortal Empires multiplayer campaign needs to own all three games. Friends who only own Warhammer III will still be able to join the campaign, though their Legendary Lord choices will (naturally) be limited to the ones they own.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.