Maak je katten blij met coole merchandise van Stray

Stray Backpack

Dinsdag 19 juli is het eindelijk zover, dan kunnen we in de digitale pels kruipen van een straatkat. Stray is zo’n game waar ik eigenlijk best wel hard naar uitkijk, al is het maar omdat de kleine ontwikkelstudio enorm veel liefde en toewijding in deze game heeft gestoken.

Gamers die ook échte kattenliefhebbers zijn en een of meerdere viervoeters in huis hebben lopen, kunnen nog een stapje verder gaan met hun liefde voor Stray. Want in samenwerking met de gespecialiseerde website Travel Cat brengt uitgever Annapurna Interactive twee coole merchandise voor Stray op de markt.

Als eerste heb je een harnasje met een leiband van 180cm. Hierop prijkt subtiel het logo van Stray en kan je dus gezellig op stap met je kat, als die daar zin in heeft natuurlijk.

Als je kat eerder van het passieve type is, moet je zeker de speciale kattenrugzak checken! Met futuristische en flashy kleuren ben je zeker dat je opvalt en dankzij het speciale bolle venster kan je luie kat ook nog eens gezellig meekijken. Of je zet gewoon het klepje bovenaan open natuurlijk…

Goedkoop zijn deze gadget echter niet. Voor het harnasje betaal je €56 terwijl je voor de kattenrugzak €195 neertelt. Bestellen doe je via de website van Travel Cat.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.