Gerucht: Dragon Ball Z cosmetics komen naar Fortnite

Volgens ShiinaBR en HYPEX, die in het verleden nog wel eens voorspellingen hebben gedaan in verband met Fortnite zouden we binnenkort skins van Piccolo, Goku en consoorten mogen verwachten in de bekende battle royale.

Vorig jaar zou er al sprake geweest zijn van een samenwerking tussen de anime-serie en Fortnite. Tot op heden bleef het windstil maar ‘leaks’ tonen aan dat we misschien snel mogen hopen op nieuws. In de bestanden van Epic Games staat namelijk een logo dat als 2 druppels water op dat van Dragon Ball Z lijkt.

De ontwikkelaar bracht eerder al anime naar zijn game met Naruto skins. Het zou ons dus niet verbazen mochten ze meer van dit genre in Fortnite steken.

Na de aankondiging van de no-build modus heb ik Fortnite terug geïnstalleerd. Ik hoop dus stiekem dat deze speculaties werkelijkheid worden aangezien ik fan ben van de Japanse animeserie. De twee onderstaande Tweets wakkeren de geruchten nog wat meer aan. “I like the sound of Kamehameha in the morning”.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”