Ubisoft toont eerste gameplaybeelden van Tom Clancy’s The Division: Resurgence

Ik heb me kostelijk geamuseerd met The Division 1 en 2. Bij het grote publiek werden de games ook goed onthaald, en dan is het niet gek dat Ubisoft bezig is met een nieuw avontuur van deze franchise. Deze keer draait het echter om een mobiele game, die vorige week officieel werd onthuld. Nu toont Ubisoft voor het eerst gameplaybeelden van The Division: Resurgence.

Wie net zoals ik, de eerste twee delen heeft gespeel van The Division, gaat heel wat dingen herkennen in de trailer. We krijgen onze basis te zien, waarin je jouw missies selecteert. We krijgen ook andere aspecten te zien, waaronder verschillende classes, het verzamelen van loot en nog veel meer.

Let wel op, want in de trailer krijgen we alpha-footage te zien, dus de kans is groot dat de game er iets beter uit zal zien bij release. Binnenkort start de gesloten alpha, en wie zin heeft kan zich hier registreren met een kans om deel uit te maken van de crew van The Division.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.