fbpx

Straf: Skate 4 krijgt nieuwe naam én wordt free-to-play!

Skate

Ik ben er nu van overtuigd dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn. Full Circle, een studio van Electronic Arts, heeft aangekondigd dat skate. (of Skate 4) volledig free-to-play wordt!

Yes, de game heeft niet alleen een nieuwe naam gekregen (skate.), maar zal ook nog eens helemaal gratis te spelen zijn. En neen, de game zal géén betaalde lootboxen of andere upgrades bevatten. Enkel microtransacties waarbij er naar verwachting nieuwe kledij en andere accessoires gekocht kunnen worden.

De ontwikkelaar verzekerd ons dus ook dat er geen levels achter paywalls komen te liggen en dat daarmee de game volledig kosteloos te spelen zal zijn met je vrienden. Met hen zal je ook echte skateparadijzen kunnen bouwen die CollaboZones zullen gaan heten. Hierin kan je ook in real-time met andere gamers skaten.

De reden van de naamswijziging naar skate. is volgens de ontwikkelaars het feit dat deze game een compleet nieuwe basis moet vormen waaraan de komende jaren heel wat wijzigingen en toevoegingen zullen gebeuren. Door het cijfer te laten vallen, vervalt dus de verwijzing naar de vorige games.

In de 18 minuten durende video krijgen we uiteraard ook nog beelden te zien uit de vroege versie van de game. Helaas deelden de ontwikkelaars nog geen tijdframe waarin we skate. mogen verwachten.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d