Sony onthult PlayStation Stars, een nieuw loyaliteitsprogramma met digitale verzamelobjecten

playstation-stars

PlayStation Stars, een programma waarmee spelers beloningen kunnen verdienen door een verscheidenheid aan activiteiten te voltooien zal later dit jaar verschijnen.

Volgens een blogpost waarin de nieuwe service wordt aangekondigd, zijn de items digitale representaties van dingen waar PlayStation-fans blij van worden, zoals onder andere beeldjes van iconische personages uit games.

Alle PlayStation Stars-leden kunnen op verschillende manieren loyaliteitspunten verdienen. Bijvoorbeeld door specifieke trophies vrij te spelen of door de eerste te zijn in jouw regio die de Platinum Trophy vrijspeelt.

“We hopen dat dit nieuwe programma herinneringen aan games uit het verleden oproept en je tegelijkertijd enthousiast maakt voor de toekomst van PlayStation: het herdenken van de gametijdperken die we samen hebben gecreëerd, het uitstippelen van nieuwe paden om te verkennen en het samenbrengen van spelers over heel de wereld”, aldus de verklaring van Sony.

Punten kunnen worden ingewisseld in een catalogus die PSN-portemonnee-tegoeden en geselecteerde PlayStation Store-producten kan omvatten. Als extra voordeel verdienen PlayStation Plus-leden die zijn ingeschreven voor PlayStation Stars automatisch punten voor aankopen in de PlayStation Store.

Sony rolt PlayStation Stars later dit jaar uit in een gefaseerde regionale aanpak. Het is op dit moment nog niet duidelijk welke regio’s zullen worden opgenomen wanneer de service later dit jaar volledig lanceert.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.