Team17 brengt de beat ‘em up co-op game Bravery & Greed op de markt

Bravery & Greed

Uitgever Team17 heeft via een persbericht de wereld laten weten dat het de eat ‘em up co-op game Bravery & Greed van ontwikkelaar Rekka Games op de markt zal brengen.

De game moet ons terug catapulteren naar de jaren ’80 en ’90 door zijn typerende graphics en speelstijl. Je zal kunnen kiezen uit vier verschillende classes: Rogue, Warrior, Wizard en de machtige Amazon.

Het spreekt voor zich dat elke klasse zijn eigen, unieke skills meekrijgt dat hen moet helpen om hen lang genoeg in leven te houden zodanig dat ze alles kunnen looten wat ze tegenkomen.

Het unieke is dat je met vier spelers tegelijk je avontuur kan aanvatten. Dit kan in drie verschillende modi. De Adventure mode doet dienst als traditionele campaign terwijl de Horde mode je verschillende golven aan vijanden voorschotelt die systematisch moeilijker zullen worden. Tot slot heb je ook nog verschillende PvP modes waarin je het tegen elkaar kan opnemen.

Bravery & Greed moet later dit jaar via digitale weg verschijnen voor Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.