Pathfinder: Wrath of the Righteous komt op 29 september naar consoles

Owlcat Games en Prime Matter kondigen aan dat Pathfinder: Wrath of the Righteous vanaf op 29 september 2022 verkrijgbaar is voor consoles. De epische RPG zal in fysieke en digitale vorm verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One (PlayStation 5 en Xbox Series X|S via Backward Compatibility). Ook komt de game naar Nintendo Switch via de Cloud.

De Enhanced Edition van Pathfinder: Wrath of the Righteous zal de standaardversie voor de consolerelease worden en zal ook op 8 september beschikbaar zijn als gratis update voor alle PC-eigenaren.

The Treasure of the Midnight Isles DLC

Naast de langverwachte aankondiging van de consoleversies bevestigt Owlcat Games ook dat The Treasure of the Midnight Isles, de derde premium DLC voor Pathfinder: Wrath of the Righteous, vanaf 11 augustus 2022 verkrijgbaar is. Deze eilanden zijn verspreid over een diepe, duistere oceaan en zijn het thuis voor vele schatten (en verschrikkingen). Stap aan boord van het grimmige vervloekte schip, reis richting het onbekende en vind daar geluk…of je ondergang.

  • Verken de uitgebreide archipel vol schatten en gevaren in een alleenstaande rogue-like modus, of als deel van het verhaal;
  • Probeer verschillende builds en party-combinaties en maak gebruik van het gevarieerde Pathfinder roleplaying-systeem, waaronder de mythic paths;
  • De dood is maar een klein ongemakje! Als een party de geest geeft kan diens voortgang je helpen in volgende playthroughs;
  • Gebruik nieuwe magische wapens, magische drankjes en scrolls en neem het op tegen zowel oude als nieuwe vijanden;
  • Ontdek het geheim van het schip dat je meeneemt op reis en de waarheid achter de schat waar je naar op zoek bent.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)