League of Legends: Star Guardian-event vandaag van start met speciale muziekvideo

Star Guardian is een fan-favoriete franchise en keert terug voor een nieuw, tijdelijk seizoensevent in League of Legends PC, League of Legends: Wild Rift (iOS/Android) en Legends of Runeterra. Speciaal voor deze gelegenheid onthult Riot Games in samenwerking met Porter Robinson een unieke muziekvideo.

Het evenement duurt tien weken en bevat allerlei cosmetics, zoals speciale skins voor Akali, Kai’Sa, Ekko, Morgana, Fiddlesticks, Sona, Quinn, Rell, Taliyah en Nilah (PC) en Orianna, Seraphina, Ahri, Miss Fortune, Senna, Xayah en Rakan (Wild Rift). Spelers op PC krijgen ook toegang tot een exclusieve verhalende ervaring genaamd Star Guardian: Another Sky.

Spelers beleven hiermee een meeslepend verhaal over liefde, verlies, vergeving en vriendschap door de ogen van een geheel nieuw team geleid door Akali en Kai’Sa.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)