fbpx

Ga aan de slag met de epische Armed and Dangerous-modus tijdens het Apex Legends Gaiden Event

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag onthuld dat het gloednieuwe, tijdelijke Gaiden Event vanaf volgende week beschikbaar is in Apex Legends. Van 19 juli tot en met 2 augustus kunnen spelers genieten van de terugkeer van de Armed and Dangerous-modus, 40 nieuwe cosmetische items en nog veel meer.

Voor een gedetailleerd overzicht van alle nieuwe content, kijk hieronder en in het blogbericht hier:

  • Terugkeer van Armed and Dangerous – De tijdelijke Armed and Dangerous-modus keert voor twee weken terug met World’s Edge, Olympus en Storm Point in de rotatie.
  • Exclusieve cosmetische items – Spelers kunnen hun innerlijke held oproepen met 40 nieuwe, avontuurlijke cosmetische items, waaronder nieuwe legendary skins voor Revenant, Mirage, Octane en Wattson met complementaire skins voor de Flatline, Wingman, EVA-8 en Charge Rifle. Nadat ze alle 40 items hebben verzameld, ontgrendelen ze de nieuwste Prestige-skin: Bangalore’s Apex Commander.
  • Flash-evenementen – Gedurende twee weken kunnen spelers uitdagingen voltooien om nieuwe, unieke beloningen vrij te spelen. Beloningen van 19 juli tot 26 juli zijn de Fuse’s Down Thunder Epic Skin, Bionic Buddy Gun Charm en Epic 3030 Cloudburst Skin, terwijl de beloning van 26 juli tot 2 augustus een OK Holospray is.
  • Speciale aanbiedingen – Tijdens het evenement keert het tabblad met speciale aanbiedingen terug met acties en bundel kortingen voor cosmetische items.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d