Nieuwe MultiVersus gameplay trailer onthult eerste blik op Iron Giant

MultiVersus

Warner Bros. Games heeft vandaag aangekondigd dat de MultiVersus open beta op 26 juli van start gaat. De free-to-play platform fighter in ontwikkeling door Player First Games zal ook een Early Access periode hebben vanaf 19 juli.

Bovendien werd vandaag een nieuwe MultiVersus Gameplay Trailer onthuld met daarin een eerste blik op Iron Giant (De IJzeren Reus) die vanaf 19 juli speelbaar zal zijn.

Iron Giant is een van de 16 personages die te spelen zullen zijn, naast Batman, Superman, Wonder Woman en Harley Quinn (DC); Shaggy en Velma (Scooby-Doo); Bugs Bunny en Tasmanian Devil a.k.a. Taz (Looney Tunes); Arya Stark (Game of Thrones); Tom & Jerry (Tom and Jerry); Jake the Dog en Finn the Human (Adventure Time); Steven Universe en Garnet (Steven Universe); een buitengewoon origineel schepsel genaamd Reindog. 

Open beta en Early Access zullen ook acht verschillende maps bevatten, zoals de Batcave (DC), Tree Fort (Adventure Time) en Scooby’s Haunted Mansion (Scooby-Doo), samen met een verscheidenheid aan manieren om het spel te ervaren, waaronder de 2 vs. 2 teamgebaseerde coöperatieve modus, 1 vs. 1 wedstrijden, 4-spelers free-for-all, co-op vs. A.I. wedstrijden, aangepaste online lobby’s, The Lab (oefenmodus), tutorials, en de toevoeging van lokale speelwedstrijden met maximaal vier deelnemers.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)