fbpx

Gloednieuwe trailer voor The Lord of the Rings: The Rings of Power 

lord-of-the-rings-rings-of-power

Gisteren kregen we nog een aperitiefje of opwarmertje geserveerd voor de nieuwe The Lord of the Rings: The Rings of Power-trailer die er zat aan te komen. Maar vandaag is het zover: meer dan twee minuten kijkplezier met de fonkelnieuwe trailer voor The Lord of the Rings: The Rings of Power.

Prime Video kwam vandaag, naar aanleiding van Prime Day met een nieuwe trailer voor de veelbesproken serie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d