Milestone geeft eerste gameplay trailer vrij voor superbike game SBK 22

Bij Milestone kennen ze wel iets van games waarin motoren centraal staan. Wat Codemasters doet met wagens doet de Italiaanse studio eigenlijk met brommers en motoren. SBK 22, dat verschijnt op 15 september, is dan ook de volgende in het rijtje.

Milestone belooft ons met SBK 22 de authentieke wereld van het SBK-kampioenschap terug te brengen. De game bevat het officiële 2022 WorldSBK-kampioenschap, een carrière modus, en het echte SBK-weekend met trainingen, Superpoles en races.

SBK 22 krijgt ook een nieuw AI-systeem. Het A.N.N.A System is een revolutionair AI-systeem gebaseerd op neurale netwerken en machine learning. A.N.N.A. belooft een op maat gemaakte spelervaring te bieden, waarbij tegenstanders slim worden bestuurd op basis van hun werkelijke persoonlijkheid en getraind door het verzamelen van gegevens en ervaring.

Tot slot zal het spel aanpassingsmogelijkheden bieden, evenals multiplayer-races met maximaal 12 spelers.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)