Evil Dead: The Game – ‘Army of Darkness’ DLC-trailer

Evil Dead: The Game

Sommige ontwikkelaars houden hun belofte wel, getuige daarvan het feit dat de beloofde Army of Darkness DLC voor Evil Dead: The Game nu beschikbaar is.

Naast de Castle Kandar-map bevat deze DLC ook twee nieuwe wapens, waaronder een kruisboog waarmee je explosieven kan afschieten en nieuwe premium outfits.

De Army of Darkness Update is gratis, terwijl de Premium Outfits te koop zijn of gratis bij de Season 1 Pass. Ze omvatten nieuwe outfits voor Henry the Red en Arthur uit Army of Darkness, samen met een Necromancer Demon “Gilded Attire” Costume Pack.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)