Jamie Foxx en Snoop Dogg jagen samen op vampieren in Day Shift-trailer

Jagen op vampieren zou dat goed betalen? Of is het een hobby als een ander? Ik zou het niet weten. Jamie Foxx en Snoop Dogg laten het alvast niet aan hun hart komen in deze Day Shift-trailer.

Het verhaal gaat als volgt: Jamie Foxx speelt de hoofdrol in deze Netflix-film als een hardwerkende vader die zijn dochter een goed leven wil bezorgen, maar zijn alledaagse baan als zwembadschoonmaker in San Fernando Valley is een dekmantel voor zijn echte bron van inkomsten: het jagen op en doden van vampiers als lid van een internationale unie van jagers.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)