Exclusieve Hearthstone-aankondiging: dit is Tome Tampering

Op 2 augustus kunnen we aan de slag met de nieuwe Murder at Castle Nathria-uitbreiding voor Hearthstone. Zoals de traditie het betaamt worden de nieuwe kaarten exemplaar per exemplaar getoond aan het grote publiek. Ook deze keer krijgen we de eer van Blizzard om twee kaarten exclusief aan jullie te tonen. Beginnen doen we vandaag met Tome Tampering!

Het artwork van de kaart is opnieuw on point en toont ons een verdwaalde demoon in een bibliotheek. Hoogstwaarschijnlijk gaat het over de bibliotheek uit het Nathria-kasteel waar de uitbreiding ten slotte plaatsvindt.

Reading is soooo overrated. People say things like “reading books makes you smarter!” or “reading is a useful skill!”… You know what I’d rather do than read? Rip up all the books in the library! And you know what? Now that all the pages are separated, they’re so much more convenient to carry around! How’s THAT for useful?

Als we de beschrijving van de kaart van dichterbij bekijken, zien we dat Tome Tampering ons de mogelijkheid geeft om onze kaarten in onze hand weg te gooien in ruil voor 1-cost kopieën ervan in ons deck. Allereerst kunnen we op deze manier ervoor zorgen dat enkele high cost-kaarten goedkoop kunnen worden gespeeld verderop in de game.

Daarbij biedt het discard-aspect van deze kaart ook heel wat mogelijkheden; een hele hand weggooien kan in combinatie met andere specifieke discard-kaarten zeer leuke synergieën opleveren. Denken we dan bijvoorbeeld aan Malchezaar’s Imp of Tiny Knight of Evil die pas echt tot hun recht komen wanneer voldoende kaarten werden opgeofferd. Wie weet zitten er weer leuke Discard Zoo Warlock-decks aan te komen in de nieuwe uitbreiding, al zullen we daarvoor de hele set moeten afwachten. Murder at Castle Nathria verschijnt op 2 augustus!

Tome Tampering mikt duidelijk op Discard Zoo Warlock-decks
De kaart zélf in volle glorie

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.