Bayonetta 3 krijgt een ‘minder naakt’-modus

Bayonetta 3

Op 28 oktober keert ’s werelds meest sexy heks terug naar je woonkamer, game room of slaapkamer. En dit sexier dan ooit tevoren belooft het team. Maar wat als je kleine kindjes hebt die in huis rondlopen, of een jaloerse vrouw? No problemo, Platinum Games got you covered!

Zoals we allemaal weten, ja ook jij, is Bayonetta de perfecte mix tussen een secretaresse, een heks en een bloeddorstige killer. En om haar imago helemaal af te maken is ze dressed to kill.

Maar dat zou sommige mensen, bijvoorbeeld met kinderen, kunnen storen. Stel je voor dat je relax zit te gamen in de woonkamer en dat een van de kindjes toevallig passeert, of misschien wel je jaloerse echtgenote… Daar heeft Platinum echter een oplossing voor gevonden: het spel zal een modus bevatten die een deel van de gedeeltelijke naaktheid waar de serie bekend om staat bedekt.

In een getweete video laat Platinum zien hoe de “Naive Angel Mode” extra bedekking zal toevoegen aan Bayonetta en andere personages die misschien een beetje te veel huid laten zien voor gevoelige spelers. Dat omvat extra huidbedekking tijdens een aantal van Bayonetta’s dramatische speciale aanvallen, waarbij haar vloeiende haar niet langer dient als haar kleding (ja, echt), maar begint te dienen als wapen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)