De heks is terug! Bayonetta 3 verschijnt 28 oktober op Nintendo Switch

Bayonetta 3

Geloof het of niet, maar Bayonetta 3 werd al in 2017 aangekondigd tijdens de Game Awards. Nu zijn we vijf jaar later en heeft de game eindelijk een releasedatum te pakken!

In dit derde deel van de Bayonetta-serie, bundelt de onstuitbare Umbra Witch haar krachten met enkele oude bekenden, naast de mysterieuze Viola en vele andere Bayonetta’s, om de door mensen gemaakte Homunculi te stoppen.

De gestoorde wapens van de Bayonetta’s zijn uiteraard opnieuw van de partij, net zoals de krachtige nieuwe Demon Masquerade-vaardigheid om vijanden te slopen met krankzinnige over-the-top combo’s en demonische krachten. Dit keer bindt de heks de strijd aan met een kwaad dat de mensheid in de dieptes van de chaos dreigt te storten.

Op 28 oktober komt ook een speciale Trinity Masquerade Edition Deze versie van Bayonetta 3 wordt geleverd inclusief een full-color, 200 pagina’s tellend artbook over de hele Bayonetta-trilogie met drie exclusieve titelbladen, één voor elke game, die je kunt combineren tot een prachtig, panoramisch artwork.

Daarnaast zal de originele Bayonetta op 30 september voor de Nintendo Switch verschijnen als opzichzelfstaande, fysieke uitgave. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.