Nieuw bewegend beeldmateriaal van The Lord of the Rings: The Rings of Power

lord-of-the-rings-rings-of-power

Als fan van de Lord of the Rings- en The Hobbit-saga, ik kan die films duizend keer na mekaar bekijken, staat ook deze serie heel hoog op mijn verlanglijstje. Alleen moet ik dan nog wel een abonnement op Amazon Prime nemen want dat heb ik nog niet.

Maar bon, zover is het nog niet. Eerst genieten van deze nieuwe bewegende beelden die Prime Video heeft vrijgegeven van hun prestigieuze serie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)