Spectaculaire actie in bikkelharde trailer voor Netflix-film Carter

Vroeger was ik niet echt fan van Koreaanse films en series. Maar daar kwam met reeksen als Squid Game, Hellbound, My Name, Snowpiercer (film) en heel wat andere media snel verandering in. Ook deze bikkelharde actieprent is trouwens een Koreaanse productie.

The Raid en The Raid 2 ooit gezien? Nope? Dan zou ik dat maar snel doen als ik jou was. Heb je dat wel gedaan dan kan ik je nu al vertellen dat je met Carter ook goed zit, toch als ik de beelden van deze nieuwe trailer mag geloven.

Een man wordt wakker en mist zijn herinneringen. Geleid door een mysterieuze stem uit een apparaat in zijn oor, vertrekt hij op een gijzelaarsreddingsmissie vol gevaar.

Carter is vanaf 5 augustus te zien op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)