Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge meer dan één miljoen keer verkocht

Teenage Mutant Ninja Turtles TMNT Shredders Revenge

Wie tijdens deze zomervakantie heimwee heeft naar zijn zorgeloze kindertijd, moet zeker Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge een kans geven.

Dat hoef je niet alleen te doen omdat onze eigenste BrunoB de game beloonde met een vette 8 in zijn review. Maar ook omdat de game een groot succes blijkt te zijn. En dat is niet verwonderlijk, want je wordt zonder pardon heerlijk terug gekatapulteerd naar 1987, wanneer de cartoon voor het eerst te zien was op televisie.

Uitgever Dotemu heeft namelijk laten weten dat de beat ’em up in jaren ’80-stijl ondertussen meer dan een miljoen keer over de digitale toonbank in gegaan. Dat is best veel als je weet dat de game ook beschikbaar is via Xbox Game Pass én PC Game Pass. Deze cijfers werden niet meegerekend, dus véél meer gamers dan die een miljoen heeft kunnen genieten van TMNT.

“Tribute Games set out to make the ultimate celebration of a chapter in TMNT history that means the world to us, and it’s been wonderful to watch the accessible fun of beat-em-ups resonate with longtime fans and genre newcomers alike.”

Jean-Francois Major, mede-oprichter van ontwikkelaar Tribute Games

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, pc, Xbox Game Pass en PC Game Pass.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.