The DioField Chronicle verschijnt op 22 september

The DioField Chronicle

Liefhebbers van de betere realtime tactische gevechten kunnen vanaf 22 september aan de slag met The Diofield Chronicle. Dat heeft Square Enix bekend gemaakt.

In The DioField Chronicle maken we kennis met het Real Time Tactical Battle (RTTB)-systeem. Dit moet volgens de ontwikkelaar een nieuw, diepgaand strategisch gevechtssysteem worden, gecombineerd met een grimmige, aangrijpende verhaallijn.

Opvallend is dat er heel wat bekende namen hebben meegewerkt aan de game. Zo zijn de personageontwerpen van de hand van Taiki (Lord of Vermilion III, IV), het concept art van Isamu Kamikokuryo (Final Fantasy XII, Final Fantasy XIII) en de orkestmuziek werd gecomponeerd door de wereldberoemde componisten Ramin Djawadi en Brandon Campbell, beroemd van hun muziek voor Game of Thrones.

The DioField Chronicle verschijnt dus op 22 september voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc via Steam.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.