Vertrouw niemand in trailer voor slasherkomedie Bodies Bodies Bodies…

Ben je fan van games als Until Dawn en The Quarry? Dan zal een prent als Bodies Bodies Bodies er ook wel luchtig ingaan vermoeden we. Tieners op een feestje of een zomerkamp die afgemaakt worden door een seriemoordenaar is immers ook hier het concept.

Wanneer een groep rijke twintigers een orkaanfeestje plant in een afgelegen landhuis van de familie, loopt het uit de hand in deze frisse en grappige kijk op achterbaksheid, nepvrienden en een feestje dat heel erg misloopt.

De film draait vanaf 25 augustus in de cinema.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)