fbpx

The Last of Us: Part 1 gaat goud

The Last of Us Part 1

The Last of Us is voor mij één van de beste games, zeker qua verhaal. Zit ik te wachten op een remake van deze fantastisch game? Eerlijk gezegd, eigenlijk niet. Toch komt hij eraan, en ontwikkelaar Naughty Dog heeft nu via zijn socials laten weten dat The Last of Us: Part 1 officieel goud is gegaan.

Het is dus duidelijk dat The Last of Us: Part 1 geen uitstel meer zal krijgen. Als The Last of Us voorheen al een remastered-versie heeft gekregen, en nu een remake. Wat is dan het grote verschil?

The last of Us: Part 1 werd volledig opnieuw gemaakt met de engine van The Last of Us 2. Omgevingen, belichtingen, character models als physics werden volledig herwerkt. De uitbreiding Left Behind zal ook aanwezig zijn in de remake van The Last of Us.

The Last of Us: Part 1 zal vanaf 2 september 2022 speelbaar zijn voor PlayStation 5.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d