fbpx

Assassin’s Creed Liberation HD blijft toch speelbaar via Steam

Gisteren stond het internet in rep en roer. Ubisofts Assassin’s Creed Liberation HD zou volgens een bericht op Steam vanaf 1 september niet langer speelbaar zijn, ook niet voor gamers die het spel hadden aangekocht. Een misverstand zeggen Steam en Ubisoft nu.

In dit artikel vertelden we jullie dat Ubisoft voor een bommetje had gezorgd. Op de Steam-pagina van Assassin’s Creed Liberation HD dook plots een onaangenaam bericht op waarin te lezen stond dat de game vanaf 1 september niet langer beschikbaar en speelbaar zou zijn. Zelfs al had je de game aangekocht, dan nog was je er aan voor de moeite.

Misverstand zeggen Ubisoft en Steam nu: “Current owners of those games will still be able to access, play or redownload them.”

Beide partijen zullen er vanaf nu alles aan doen om duidelijker te communiceren om misverstanden als deze te vermijden.

En zo is wereldvrede weer een stapje dichter…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: