Makers van Curse of the Dead Gods kondigen nieuwe game Ravenswatch aan

Passtech Games zijn de ontwikkelaars van Curse of the Dead Gods, een zeer succesvolle game die in het jaar 2020 het levenslicht zag. Na de release van deze game, is de ontwikkelaar volop aan de slag met hun nieuwe game, Ravenswatch.

Samen met uitgever Nacon, heeft ontwikkelaar Passtech Games Ravenswatch aangekondigd. De game is een top-down roguelike actiegame die je solo kan spelen of in co-op met drie andere spelers.

Je krijgt de keuze uit vier niet al te onbekende personages, die je in onderstaande trailer zelf kan ontdekken. Passtech Games heeft al enkele belangrijke features vrijgegeven omtrent Ravenswatch.

  • Banish the Nightmare from Your Realm – The Nightmares are spreading within Reverie, corrupting everything in their path. You must hone your skills and find the strength to defeat the creatures of the Nightmare using unique hero abilities inspired by characters from folk tales and legends.
  • Dynamic Gameplay – To defeat the Nightmare and reach the final chapter, you will need a strong build, focus and excellent teamwork. Increase your fighting power in battles then face the level boss when you feel ready… or when you no longer have a choice.
  • Dark Tales – The world of Reverie is built on old folk tales and legends. From the three little pigs to Norse mythology to One Thousand and One Nights, the best-known tales are revisited in a dark-fantasy style and add their timeless appeal to the atmosphere of Ravenswatch.
  • High Replay Value – Run after run, play as different heroes, make the most of the upgrades and items you find, and explore a randomly generated map with new activities and new enemies.

Volgend jaar zou de early access voor PC uitgebracht worden, maar een effectieve releasedatum is nog niet bekendgemaakt. Ravenswatch zou ook speelbaar zijn voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.