Capcom toont vier uur Exoprimal gameplay afkomstig van netwerktest

Capcom heeft de eerste van zijn drie geplande Exoprimal netwerktests gehouden, er zijn dus heel wat uren nieuwe gameplay van het spel online verschenen.

Exoprimal werd voor het eerst onthuld in maart tijdens een PlayStation State of Play presentatie. De game speelt zich af in 2043 en spelers nemen de controle over een Exofighter terwijl ze proberen uit te zoeken waarom er mysterieuze vortexen verschijnen waaruit eindeloze zwermen dinosaurussen komen.

Capcom heeft de komende weken nog twee netwerktests gepland, die beide alleen voor de Steam-versie van de game zullen worden gehouden.

Exoprimal moet ergens in 2023 uitkomen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.