GTA VI heeft maar één doel: al de verwachtingen van de fans overtreffen

GTA Vice City

Nu de remakes van GTA IV en Red Dead Redemption on hold staan, hebben ze bij Rockstar al de tijd van de wereld om zich te focussen om de ontwikkeling van GTA VI. En ze kunnen die focus maar beter sterk houden want GTA VI heeft maar één doel…

En dat doel is niet de verwachtingen, maar wel al de verwachtingen van de fans overtreffen.

Vorige week bevestigde de studio ook dat het de updates voor Red Dead Online gaat indijken (en er waren er al zo weinig). Dit omdat Rockstar erkende dat het “meer dan ooit de noodzaak inziet om de verwachtingen van spelers te overtreffen en dat GTA VI het beste moet zijn dat het kan zijn“.

De laat is dus meteen hooggespannen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'GTA VI heeft maar één doel: al de verwachtingen van de fans overtreffen'

Reacties zijn gesloten.