Red Dead Online-spelers plannen volgende week een begrafenis voor hun “dode” game

GTA Online, de online afgeleide van GTA V, kan nog steeds op heel wat succes rekenen. Heel normaal want Rockstar bestookt de spelers regelmatig met nieuwe content. Iets wat ook beloofd werd aan de Red Dead Online-spelers, de afgeleide van Red Dead Redemption 2. Maar er is een serieuze vlieg in de boter…

De beloofde nieuwe content komt er maar niet. Het is namelijk al van de Blood Money-update geleden dat spelers nieuwe content geserveerd kregen.

Nu wil het toeval dat volgende week, op 13 juli, het exact een jaar geleden is dat deze Blood Money-update verscheen. Voor heel wat spelers het ideale moment dus om die dag te kiezen voor een begrafenisceremonie voor Red Dead Online.

Als je niet naar de community luistert, en je beloftes niet nakomt, dan kan je (vraag het maar aan EA – Battlefield 2042) uiteraard op tonnen kritiek rekenen.

Zoals ook gemeld werd door PCGamesN, kwam een Red Dead-fanpagina op Twitter als eerste op het idee: “Wie heeft er zin in? Een begrafenis om te vieren dat Red Dead Online al een jaar verlaten is,” schreven ze. “Kleed je in je beste begrafeniskledij, vraag je vrienden om mee te doen, tag ons in foto’s & gebruik de hashtags hieronder! Save the date: woensdag 13 juli. Doe je mee?

Tja wie niet luisteren wil moet voelen zeggen ze bij ons…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)