Square Enix stelt Forspoken opnieuw uit

Forspoken

Wat is er aan de hand met Forspoken? De game zou in eerste instantie verschijnen op 25 mei maar werd begin maart uitgesteld tot 11 oktober. De game wordt nu opnieuw uitgesteld. Dit keer tot 24 januari 2023.

Via een bericht op Twitter laat de officiële pagina van de game het volgende weten:

Als gevolg van aanhoudende discussies met belangrijke partners, hebben we de strategische beslissing genomen om release datum van Forspoken uit te stellen tot 24 januari 2023. Alle spelelementen zijn volledig en de ontwikkeling is in zijn laatste fase van polijsting’.

Ik vraag me af om welke discussies het gaat en of het wel zo slim is om dit naar de buitenwereld te communiceren…

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

Eén opmerking over 'Square Enix stelt Forspoken opnieuw uit'

Reacties zijn gesloten.