Forspoken uitgesteld tot 11 oktober

Forspoken

Vorige week nog een gerucht, vandaag bevestigd. Forspoken wordt uitgesteld tot 11 oktober van dit jaar.

Forspoken zou normaal gezien verschijnen op 25 mei. Vandaag heeft ontwikkelaar Luminous Productions via Twitter laten weten dat de vooropgestelde datum niet gehaald zal worden. ‘Onze visie voor deze spannende en nieuwe IP is om een spelwereld te creëren die gamers over de hele wereld nog jaren na release willen spelen. Het is dus belangrijk voor ons om het goed te doen. Daarom zullen we de komende maanden gebruiken om ons volledig te focussen op het bijschaven van de game. We kunnen niet wachten om jullie deze herfst de reist van Frey te laten beleven’.

Wie dacht dat er in 2022 geen games meer zouden worden uitgesteld, is goed mis.

Forspoken zal verschijnen voor PlayStation 5 en PC.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.