Wordt Forspoken uitgesteld?

Forspoken

Sony heeft dit jaar een aantal exclusives op de planning staan. Zo verschenen eerder reeds Horizon Forbidden West en vandaag Gran Turismo, en kunnen we later dit jaar ook rekenen (dat hopen we toch) op God War: Ragnarök en Forspoken. Al is die laatste plots twijfelachtig geworden…

Volgens het team achter de bekende insider/leaker Twitter-pagina AccountNGT zou Forspoken, dat op 24 mei moet verschijnen, die releasedatum niet halen.

Meer nog, volgens AccountNGT zou de game uitgesteld worden, en zou Sony het nieuws deze maand bevestigen tijdens hun nieuwe State of Play.

Voorlopig is dit slechts een gerucht want Sony zelf heeft nog niet van zich laten horen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)