Frontier Developments kondigt  F1 Manager 2022 aan

F1 Manager 2022

Frontier Developments is geen onbekende in het ontwikkelaarswereldje. Je kent hen zeker van titels als Planet Coaster, Jurassic World Evolution 1 & 2 and Planet Zoo. Voor hun nieuwe project zoeken ze de boeiende wereld van de Formule 1 op.

De studio kondigt namelijk F1 Manager 2022 aan.

Het concept is simpel: stap in de schoenen van een teambaas en leid je coureurs, technici en fans naar glorie in het 2022 FIA Formula 1 Drivers’ World Championship en FIA Formula 1 Constructors’ World Championship.

F1 Manager 2022 biedt volgens de studio een uitdagende ervaring voor zowel nieuwe als die-hard F1-fans, terwijl het de fijne kneepjes van ’s werelds meest prestigieuze racemerk laat zien.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)