LEGO Star Wars: The Skywalker Saga krijgt maar liefst 7 DLC-pakketten met speelbare personages

Warner Bros. Games, TT Games, de LEGO Group en Lucasfilm Games hebben vandaag details onthuld van de LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Character Collection (seizoenspas), inclusief zeven DLC-pakketten met speelbare personages uit het sterrenstelsel, plus personages die niet in de negen films uit de saga voorkomen.

Vanaf de lancering zijn de The Mandalorian Seizoen 1- en de Solo: A Star Wars Story-personagepakketten beschikbaar voor kopers van de Character Collection en zijn daarnaast ook los verkrijgbaar.

Het The Mandalorian Seizoen 1-personagepakket bevat de Mandalorian en de (niet-speelbare) Grogu, Greef Karga, Cara Dune, IG-11 en Kuiil. Het Solo: A Star Wars Story-personagepakket bevat Han Solo (jong), Chewbacca (jong), Lando Calrissian (jong), Qi’ra, Tobias Beckett en Enfys Nest.

Ook het Classic Characters- en het Trooper-pakket zijn beschikbaar vanaf het moment van lancering. Het Classic Characters-pakket bevat Luke Skywalker, Princess Leia, Han Solo, Darth Vader en Lando Calrissian. Het Classic Characters-pakket is beschikbaar voor degenen die vroege toegang hebben via een selecte groep handelspartners. Vanaf 19 april is het beschikbaar voor iedereen die de Character Collection koopt, naast los verkrijgbaar. Het Trooper-pakket bevat Death Trooper, Incinerator Trooper, Range Trooper, Imperial Shore Trooper en Mimban Stormtrooper. Het Trooper-pakket is beschikbaar voor klanten die de digitale versie pre-orderen en vanaf 4 mei voor iedereen die de Character Collection koopt en is daarnaast los verkrijgbaar.
Op 19 april komt het Rogue One: A Star Wars Story-personagepakket uit met Jyn Erso, Bodhi Rook, Cassian Andor, K-2SO, Chirrut Îmwe, Baze Malbu en Director Krennic. Op 4 mei, Star Wars-dag, komen de The Mandalorian Seizoen 2- en Star Wars: The Bad Batch-personagepakketten uit. Het The Mandolorian Seizoen 2-personagepakket bevat Ahsoka Tano, Boba Fett™, Bo Katan, Fennec Shand en Moff Gideon. Het Star Wars: The Bad Batch-personagepakket bevat Hunter, Wrecker, Tech, Crosshair en Echo.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)