GTA V-fans zijn niet te spreken over de prijs van de next-gen versie

GTA V Trevor

Deze maand ligt de next-gen versie van GTA V in de winkelrekken. Of moeten we zeggen een next-next gen-versie aangezien de game eerder reeds verschen op PlayStation 3, en nadien op PlayStation 4. Volgende in het rijtje is dus later deze maand de PlayStation 5.

Uiteraard verschenen de games ook op pc en Xbox-consoles.

Maar nu de fans de officiële prijs kennen, zijn ze absoluut niet tevreden. Zo zou je, volgens een online retailer, voor de PlayStation 5-versie 40 euro moeten ophoesten, en dat is duur.

Heel wat fans vinden dat Rockstar hen een gratis update zouden moeten aanbieden. De redenen hiervoor zijn verschillend. Op Reddit laten heel wat spelers hun ongenoegen de vrije loop.

Hieronder een bloemlezing:

“Sucker Punch heeft een hele multiplayer mode gratis uitgebracht voor Ghost Of Tsushima. En hier betalen we 40 dollar voor een PS3-spel met PC-graphics en snellere laadtijden.”

“Als er een upgrade mogelijk is, bijvoorbeeld een upgrade van 10 euro, dan zou ik het overwegen,” voegt een ander eraan toe. “Is dit niet het geval, dan laat ik hem links liggen.” voegt hij er nog aan toe.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'GTA V-fans zijn niet te spreken over de prijs van de next-gen versie'

Reacties zijn gesloten.