WEDSTRIJD | Vette goodies van Gran Turismo 7

Gran Turismo 7 ligt sinds 4 maart 2022 in we winkelrekken en is een prachtige ode aan de autosport. Tijdens races voel je de liefde van het team voor de automobiel bijna letterlijk van het scherm druipen. De precisie die het vergt om je bolide door de bocht te sturen, is soms van een frustrerend hoog niveau, maar de doorbijters worden méér dan beloond. In zijn review gaf MrRolfson de game dan ook een meer dan verdiende 9!

Dankzij PlayStation mogen wij enkele coole gadgets weggeven waarmee we onze trouwe bezoekers én Gran Turismo-fans van het eerste uur blij kunnen maken.

Het enige wat je hoeft te doen is het formulier onderaan dit bericht invullen, aanduiden welke prijs je graag wil winnen én je vingers kruisen tot er misschien een pretpakket je brievenbus binnenvalt.

Zorg ook dat je ons volgt op onze sociale mediakanalen, want dat geeft je extra winstkansen bij de loting!

Veel succes!

Deze wedstrijd loopt tot en met dinsdag 15 maart 00u00. Eén deelname per (email)adres. Winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)