Star Wars Jedi: Fallen Order en The Quarry waren meest gedownloade PlayStation 5-titels van juni

Star-Wars-Jedi-Fallen-Order-II

The Force was in juni prominent aanwezig bij de Europese PlayStation-spelers. Twee games uit de top drie van de meest gedownloade games voor PlayStation 5 spelen zich af in het Star Wars universum.

De top drie wordt vervolledigd door The Quarry, dat een knappe tweede plek behaalt.

Op PlayStation 4 ziet de top drie er helemaal anders uit met Fifa 22 als winnaar. Plekken twee en drie worden vervolledigd door respectievelijk Minecraft en Grand Theft Auto V.

De meest gedownloade PlayStation VR-games waren Beat Saber, Job Simulator en SUPERHOT VR.

Als we gaan kijken naar de Free-to-Play games (zowel voor PlayStation 4 als PlayStation 5), blijven Fall Guys en Fortnite onbetwiste leiders. De top drie wordt afgesloten met Ubisoft’s Roller Champions.

De volledige statistieken kan je hier bekijken.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.