fbpx

De spectaculaire actiethriller Ambulance verschijnt 10 augustus op DVD, Blu-ray, 4K Ultra HD & Digital

Op zoek naar actie, spanning en sensatie om je zomer wat op te fleuren? Zoek niet verder want met de spectaculaire actiethriller Ambulance zit je goed.

In deze spectaculaire actiethriller geregisseerd door Michael Bay maken we kennis met Will (Yahya Abdul-Mateen II, Candyman), een veteraan die hard geld nodig heeft. Hij keert zich tot zijn pleegbroer Danny (Jake Gyllenhaal, Spider-Man: Far From Home) die hem een voorstel doet: de grootste bankoverval in de geschiedenis van Los Angeles.

Als het tijdens de overval vreselijk mis gaat kapen de broers een ambulance met aan boord verpleegkundige Cam (Eiza González, Baby Driver) en een agent die vecht voor zijn leven. Het loopt uit op de meest krankzinnige ontsnappingspoging die ooit in LA heeft plaatsgevonden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: