fbpx

Nieuwe Tales of the Borderlands krijgt rating in Korea

Zit er een reveal van de nieuwe Tales of the Borderlands-game aan te komen? Eerder vandaag spotte Gematsu een rating van een nieuwe titel in de reeks in Korea.

Gearbox had eerder al verklapt dat het de reeks, oorspronkelijk een Borderlands-spinoff van Telltale Games, binnenshuis genomen heeft. We weten dus al een tijdje dat de developer achter de Borderlands-serie met een narratieve game aan de slag is.

Maar echt een reveal van die nieuwe Tales of the Borderlands-game is tot dusver uitgebleven. Maar daar lijkt dus verandering in te komen. Als Skull & Bones een indicatie kan zijn, dan krijgen we binnenkort meer te zien van de game. Die game heeft ook net een releasedatum beet nadat we enkele ratings zagen opduiken.

Hou dus zeker deze heerlijke site in de gaten voor meer nieuws.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.

%d