Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion zal speelbaar zijn op hogere framerates

Voor Final Fantasy VII Rebirth is het nog even wachten, maar gelukkig kunnen we dit jaar aan de slag met de remake van Crisis Core: Final Fantasy VII. Origineel kwam deze titel uit op de PSP. De game was voor mij één van de beste games op de handheld van Sony, dus zijn mijn verwachtingen hoog gespannen voor de remake van deze PSP-klassieker.

Spelers die de game vroeger hebben gespeeld, zullen misschien met wat klamme handjes zitten. Een titel die zo goed speelde, terug op de markt brengen gaat altijd gepaard met wat risico. Alhoewel, na het spelen van Final Fantasy VII Remake kunnen we er toch vanuit gaan dat Square Enix hun uiterste best gaat doen voor Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion.

In volgend artikel melden ze toch dat ze hard werken aan de titel. Aangezien Crisis Core: Final Fantasy VII eerder speelde als een hack & Slash dan een RPG, is de framerate zeer belangrijk. De PlayStation 5 en Xbox Series X|S versies zullen beiden op 60fps draaien. De PC-versie doet zelfs straffer, deze gaat zelfs tot 120fps.

Voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch versies is het echter nog even afwachten. Wat ik ook zeker weet is dat Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion er een pak mooier zal uitzien, dankzij de Unreal Engine 4.

Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion verschijnt aankomende winter.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.