Nieuwe Ubisoft Forward showcase op 10 september

De showcase start om 21:00 Belgische tijd en kan live gevolgd worden via YouTube, Twitch en de officiële website. Ubisoft zal naar goede gewoonte updates geven over meerdere games en projecten waaraan de Franse uitgever werkt.

Een zekerheid is dat Ubisoft tijdens dit Forward evenement de toekomst van Assassin’s Creed verder zal uitlichten. We weten al dat de nieuwe Assassin’s Creed de naam Assassin’s Creed Infinity heeft, maar verdere details ontbreken nog.

Ubisoft kondigde gisteren aan dat het aanstaande donderdag, 7 juli, een Skull & Bones gameplay reveal zal presenteren. Daar zal tijdens de Forward-uitzending hoogst waarschijnlijk nog meer over vertelt worden.

Er zitten een heleboel games in de pipeline bij Ubisoft die wel eens de revue zouden kunnen passeren tijdens de Ubisoft Forward showcase: Avatar: Frontiers of Pandora, The Division Heartland, Skull and Bones, Mario + Rabbids: Sparks of Hope, een remake van Prince of Persia: The Sands of Time en Beyond Good and Evil 2. Daarnaast zijn er enkele geruchten die tijdens de showcase zouden onthult kunnen worden: een nieuwe tweedimensionale Prince of Persia-game, The Crew 3 en een vervolg op Immortals Fenyx Rising.

Een niet te missen evenement dat je zeker in je agenda moet zetten!

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.