Ubisoft kondigt Skull & Bones gameplay reveal event aan op 7 juli

Neen, Skull and Bones is niet geannuleerd. Sterker nog, de game zal hoogstwaarschijnlijk dit jaar nog verschijnen. Hoogtijd dus om de eerste gameplay beelden te tonen. En die komen er heel snel aan.

Via Twitter heeft Ubisoft bekendgemaakt dat we aanstaande donderdag (7 juli) de allereerste gameplay beelden van de game te zien zullen krijgen via een UbiForward event. Tijdens dit event krijgen we buiten gameplay ook Ubisoft’s visie op piraterij en exclusieve behind the scenes te zien.

Het main event zal live te volgen zijn op Youtube om 20:00 uur Belgische tijd maar start al om 19:45 uur met een pre-show vol met verrassingen.

Over een release date wordt voorlopig niet gesproken maar de kans is groot dat we deze tijdens het event te weten zullen komen.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.