fbpx

Fallout New Vegas ziet er verbluffend uit in Unreal Engine 5 concept demo

Als er één Fallout game is die een remake verdient, dan is dat ontegensprekelijk Fallout New Vegas. Ik durf trouwens aan te nemen dat heel wat Fallout-fans hier ook zo over denken. Toch?

Of Obsidian en Bethesda ooit werk zullen maken van een remake? Wie zal het zeggen. Gelukkig kwamen een aantal fans op het idee om zich te groeperen onder de groepsnaam TeaserPlay en boksten zij zelf een versie van Fallout New Vegas in mekaar, draaiend op de Unreal Engine 5.

Hoe dat er allemaal uitziet? Kijk en laat je verrassen!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: