fbpx

Michael Jordan siert cover van NBA 2K23

Op het nieuwe seizoen in de NBA is het nog wachten tot oktober. Dat weerhoudt 2K er niet van om alle basketbalfans al warm te krijgen voor hun nieuwste game. Ze doen dat met de bekendmaking van de release date en de cover star. En dat is dit jaar niet de minste…

Niemand minder dan de allerbeste basketballer allertijden zal dit jaar op de cover van NBA 2K23 pronken. En dan heb ik het natuurlijk over Michael Jordan. De grootmeester van de sport zal de cover star zijn van de NBA 2K23 Michael Jordan Edition en de gelimiteerde NBA 2K23 Championship Edition. Dit zullen de duurdere edities van de game zijn. Wie de cover star op de Standard Edition zal zijn, maakt 2K bekend op 7 juli. Op deze dag zullen ook de pre-orders live gaan.

Iedere basketbalfan weet natuurlijk dat Michael Jordan het iconische nummer 23 droeg. Het is dan ook geen toeval dat net hij dit jaar op de cover zal staan.

Michael Jordan stond eerder al op de cover van NBA 2K11, NBA 2K12 en de NBA 2K16 Special Edition.

NBA 2K23 zal op 9 september verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

Eén opmerking over 'Michael Jordan siert cover van NBA 2K23'

  1. Ik weet ook al dat 2K24 die voor Kobe Bryan als uit komt hi

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: